Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαχαίρωσαν το... οργισμένο μωρό Τραμπ

Μαχαίρωσαν το… οργισμένο μωρό Τραμπ

Θύμα της... οργής ενός διαδηλωτή έπεσε το μπαλόνι που απεικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως «οργισμένο μωρό»

Θύμα της… οργής ενός διαδηλωτή έπεσε το μπαλόνι που απεικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως «οργισμένο μωρό».

Ο συγκεκριμένος διαδηλωτής εκδήλωσε την οργή του για την παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ σ’ ένα αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα με την αντίστοιχη του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, «μαχαιρώνοντας» πισώπλατα το μπαλόνι.

Το ύψους 6,1 μέτρων «μωρό- Τραμπ», που εμφανίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως οργισμένο, πορτοκαλί μωρό με πάνες και κινητό στο χέρι υπαινιγμός για τις συχνότατες αναρτήσεις του στο Twitter έγινε διάσημο ανά την υφήλιο από διαδηλωτές στο Λονδίνο τον περασμένο χρόνο.

Οι διοργανωτές της χθεσινής διαμαρτυρίας κατά του Τραμπ το μετέφεραν στην πόλη Tuscaloosa της Αλαμπάμα ενόψει της επίσκεψης του προέδρου και το έστησαν σ’ ένα πάρκο, αλλά ένας οργισμένος περαστικός του άνοιξε τρύπα με μαχαίρι με αποτέλεσμα να ξεφουσκώσει.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι, ο… «μπέιμπι-σίτερ» του μπαλονιού, που το κουβάλησε στην πόλη της Αλαμπάμα, είπε ότι πριν την επίθεση οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ανάμεικτες στη θέα του με κάποιους να φωνάζουν «Τραμπ 2020», αναφερόμενοι στις προσδοκίες επανεκλογής του Ρεπουμπλικανού προέδρου, άλλους να βγάζουν selfies, αλλά έναν να το μαχαιρώνει και να προσπαθεί να το σκάσει, αλλά να τον συλλαμβάνουν λίγο αργότερα αστυνομικοί.

Η αστυνομία της πόλης ανακοίνωσε ότι δράστης είναι ένας 32χρονος, ονόματι Χόιτ Ντο Χάτσινσον, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βανδαλισμό.

Οι διοργανωτές της διαδήλωσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ είπαν πάντως ότι δεν τους πείραξε η επίθεση στο μπαλόνι, γιατί έχουν άλλα έξι. Η εμφάνιση του Τραμπ στον αγώνα στην Αλαμπάμα έρχεται μετά τις αποδοκιμασίες που του επεφύλαξαν πρόσφατα θεατές σε άλλες δύο αθλητικές αναμετρήσεις στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024