Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Φάουστο για το ντέρμπι
Δεν έκρυβε εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με εξαίρεση την πρώτη παρουσία του Φάουστο Τιένθα σε παιχνίδι της Superleague.
Στην πεπατημένη της Τούμπας κινείται ο Γιώργος Δώνης για το κυριακάτικο (10/11) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.
Ο Δώνης βασίζεται στους ίδιους παίκτες που παραλίγο να νικήσουν στη Θεσσαλονίκη και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή που ανακοίνωσε.
Η ουσιαστική διαφοροποίηση είναι η πρώτη παρουσία του Φάουστο Τιένθα σε παιχνίδι πρωταθλήματος, αφού έχει προηγηθεί το ντεμπούτο του στο Κύπελλο εναντίον της Παναχαϊκής.
Ωστόσο, είναι δύσκολο να αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ ο Ισπανός αμυντικός χαφ, διότι χρειάζεται και άλλο χρόνο για να βρεθεί στο 100%.
Ο Δώνης ήθελε έναν έμπειρο χαφ και από τη στιγμή που δεν έχει άλλον, πήρε τον Φάουστο γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να βοηθήσει για πολύ χρόνο.
Στη διάθεση του Δώνη για το αθηναϊκό ντέρμπι έχουν τεθεί οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Φάουστο, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Παρέα, Καμπετσής.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442