Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 3-2

ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 3-2

Παρότι αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατόπιν ισοφαρίστηκε, ο ΝΠΣ Βόλος κατάφερε να επανέρθει στη νίκη με το 3-2 επί του Παναιτωλικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κάποιος θα χανόταν το βράδυ του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό… Ο ΝΠΣ Βόλος μετρούσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ ο Παναιτωλικός δεν έχει νικήσει ούτε μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Επομένως, το παιχνίδι είχε οριακό χαρακτήρα για τους δύο αντιπάλους.

Εν τέλει, ο Βόλος ήταν αυτός ο οποίος «χαμογέλασε» και μάλιστα με έναν τρόπο που τον είχε «πληγώσει» στα προηγούμενα παιχνίδι, την ανατροπή.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε, ισοφάρισε αμέσως, αλλά ο Βόλος διατήρησε την ψυχραιμία του και επικράτησε 3-2, κερδίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Βόλος είχε προηγηθεί 1-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά ηττήθηκε 3-2. Είχε προηγηθεί 2-0 του Ατρόμητου, όμως γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ. Αυτή τη φορά, το 3-2 έκανε τον Βόλο να χαμογελάσει και μάλιστα με ανατροπή…

Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο 39′, όταν ο Σανιά έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και πλάσαρε με συρτό διαγώνιο σουτ. Τα πάνω-κάτω ήρθαν από το 55′ και μετά… Αρχικά, ο Μουνίθ εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιαννακόπουλο.

Εννιά λεπτά αργότερα, ο Σιέστετ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού κράτησε από τη φανέλα τον Μουνίθ ενώ έτρεψε στην περιοχή του Παπαδόπουλου. Σαν να μην έφτανε η κόκκινη, στο 66′ ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάντζης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1…

Ο Παναιτωλικός έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 68′. Ο Αριγίμπι έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά, σούταρε και με τη «βοήθεια» ενός αμυντικού, σκόραρε το 2-2.

Ωστόσο, η τελευταία λέξη άνηκε στον Βόλο. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε με αστάθεια και ο επερχόμενος Γέντρισεκ με κεφαλιά-ψαράκι, σημείωσε το 3-2.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024