Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάρα ή ατύχημα : Ηθοποιοί που πέθαναν στα γυρίσματα ταινιών

Κατάρα ή ατύχημα : Ηθοποιοί που πέθαναν στα γυρίσματα ταινιών

Μερικά από τα πιο τραγικά ατυχήματα έχουν συμβεί κατά την διάρκεια γυρισμάτων ταινιών, που είχαν ως αποτέλεσμα τον αιφνίδιο θάνατο αρκετών ηθοποιών.

Μερικά από τα πιο τραγικά ατυχήματα έχουν συμβεί κατά την διάρκεια γυρισμάτων ταινιών, που είχαν ως αποτέλεσμα τον αιφνίδιο θάνατο αρκετών ηθοποιών.

Με τα δυστυχήματα, που διέκοπταν τα γυρίσματα, να πληθαίνουν πολλοί έκαναν λόγο όχι για μοιραία ατυχήματα αλλά για κάποια «κατάρα» που στοίχειωνε συγκεκριμένες ταινίες ή και ρόλους…

Midnight Rider

Το 2015 ο παραγωγός της ταινίας «Midnight Rider» καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για φόνο εξ αμελείας, καθώς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων η 27χρονη Σάρα Τζόουνς σκοτώθηκε, όταν την παρέσυρε τρένο.

Δίχως να έχει εξασφαλίσει άδεια για την εν λόγω σκηνή, ο Μίλερ δήλωσε ένοχος στην δίκη. Μετά το τραγικό συμβάν, το σενάριο της ταινίας άλλαξε.

The Return of the Musketeers

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Return of the Musketeers» στο Τολέδο της Ισπανίας, ο Βρετανός ηθοποιός Ρόι Κινίαρ έχασε την ζωή του.

Ο άτυχος ηθοποιός έπεσε από το άλογο που ίππευε και έσπασε την λεκάνη του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, την επόμενη ημέρα όμως, υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρίτσαρντ Λέστερ, απογοητεύτηκε τόσο πολύ από τον άδικο χαμό του Βρετανού ηθοποιού που εγκατέλειψε για πάντα την τέχνη της σκηνοθεσίας.

Το Κοράκι

Το Κοράκι αποτέλεσε την ταινία που σημαδεύτηκε από τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του Μπρους Λι, Μπράντον Λι.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Μπράντον Λι θα δεχόταν τα πυρά ενός κακοποιού ονόματι Funboy. Κατά την διάρκεια γυρισμάτων και συγκεκριμένα της εν λόγω σκηνής, χρησιμοποιήθηκε πραγματικό όπλο το οποίο έπρεπε να ήταν άδειο.

Ωστόσο μία σφαίρα έπληξε τον Μπράντον Λι στην κοιλιακή του χώρα, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο πάτωμα.

Ως «απίστευτη ερμηνεία» σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους, η κίνηση του χεριού του ηθοποιού στην προσπάθεια του να δείξει κάτι ενώ χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά συνέβη.

Ο θάνατος του Μπράντον Λι καταγράφηκε ως ατύχημα και παρά τα ευρήματα των αρχών περί αμέλειας της παραγωγής, δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024