
Πέθανε ο διαιτητής Περικλής Βασιλάκης
Θρήνος στο ελληνικός ποδόσφαιρο. Ο παλιός διεθνής διαιτητής και περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Περικλής Βασιλάκης, πέθανε σε ηλικία 64 ετών.
Θρήνος στο ελληνικός ποδόσφαιρο. Ο παλιός διεθνής διαιτητής και περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Περικλής Βασιλάκης, πέθανε σε ηλικία 64 ετών.
Ο Περικλής Βασιλάκης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Πρέβεζας και ήταν από τους πιο γνωστούς διαιτητές ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθώς και διεθνής διαιτητής.
Διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές ως κριτής διαιτησίας.
O Βασιλάκης, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, ήταν και καθηγητής διαιτησίας.
Ο πρώτος του αγώνας στην Α’ εθνική, ήταν τον Οκτώβριο του 1983, όταν κληρώθηκε να διευθύνει τον αγώνα Παναθηναϊκού-Απόλλωνα Αθηνών, ο νεότερος τότε διαιτητής στην κατηγορία.
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία


