Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάος στα ενδότερα της Νάπολι μετά τη χθεσινή ισοπαλία

Χάος στα ενδότερα της Νάπολι μετά τη χθεσινή ισοπαλία

Σε τρία στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι «παρτενοπέι», με τον Κάρλο Αντσελότι, τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αλλά και τους παίκτες της ομάδας να βρίσκονται σε μια άτυπη κόντρα

Χάος έχει προκληθεί στα ενδότερα της Νάπολι έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σάλτσμπουργκ στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Το τελικό 1-1 μεταξύ των δυο ομάδων δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον πρόεδρο των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλε σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο» στα αποδυτήρια και τα… έχωσε σε παίκτες και προπονητή.

Η κίνηση του έξαλλου ιδιοκτήτη φαίνεται πως δεν άρεσε ούτε στους ποδοσφαιριστές, αλλά ούτε και στον ιταλό τεχνικό, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μόνο και μόνο για να πει ότι θα απόσχει από αυτή αρνούμενος να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο με το πούλμαν της ομάδας και αντ΄αυτού επέλεξαν να βρουν τρόπους για να πάνε κατευθείαν στα σπίτια τους.

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς ιταλικά ΜΜΕ θέλουν αρκετούς ποδοσφαιριστές να επικοινώνησαν άμεσα με τους δικηγόρους και μάνατζερ τους προκειμένου να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον τους στο σύλλογο.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024