Σεμέδο: «Μπορούμε περισσότερα και θα το δείξουμε με Τότεναμ»
Ο Ρούμπεν Σεμέδο τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητες του Ολυμπιακού και έδειξε σίγουρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι με την Τότεναμ.
Ο Ολυμπιακός άντεξε για 69 λεπτά στην «Allianz Arena», αλλά έπειτα λύγισε από την ποιότητα και το ατομικό ταλέντων των παικτών της Μπάγερν Μονάχου.
Ο στόπερ των Ερυθρόλευκων, Ρούμπεν Σεμέδο, δήλωσε ότι οι Βαυαροί διαθέτουν μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ ήταν πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα δείξει τις δυνατότητές της στο επόμενο παιχνίδι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Όμως κι εμείς ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και θα το αποδείξουμε στο επόμενο παιχνίδι.
Δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι, όλη η ομάδα της Μπάγερν έχει ποιότητα. Διαθέτουν μονάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, παίξαμε καλά και οι λεπτομέρειες μας στοίχισαν κάτι καλύτερο.
Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά μπορούμε να είμαστε καλύτεροι και ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε βαθμούς».
Ο 21χρονος επιθετικός, συμπαίκτης του Τζόλη στην Μπριζ, έχει μπει στο μεταγραφική στόχαστρο της ‘Αρσεναλ που έχει το προβάδισμα, όμως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες
Πραγματοποιώντας εξαιρετικό 2ο ημίχρονο κι έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, το Μαρούσι νίκησε στο Ιβανώφειο με 91-72 τον Ηρακλή, στο κι έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.
«Άλμα» παραμονής για την Athens Kallithea μετά τη νίκη της με 2-0 στην Ηλιούπολη. Το αποτέλεσμα αυτό οριστικοποίησε μαθηματικά τον υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική της Ηλιούπολης και των Χανίων...