Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε πως είχε αποφασίσει την εντεκάδα από την Αθήνα. Και παρότι ρωτήθηκε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου; Δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Όπως φαίνεται είχε τους λόγους του. Κυρίως έναν. Με όνομα και επώνυμο: Λαζάρ Ραντέλοβιτς.

Ο νεαρός Σέρβος είναι στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού μαζί με: Σα, Σεμέδο, Τσιμίκα, Μεριά Ομάρ, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε και Γκερέρο. Σε διάταξη 4-3-3.

Και φυσικά με διάθεση αξιοποίησης των όποιων χώρων προκύψουν στην πλάτη των Βαυαρών που δεδομένα θα πιέσουν ψηλά.

Ο Ραντζέλοβιτς είχε αποδειχθεί κλειδί το καλοκαίρι στους προκριματικούς. Ειδικά στα δύο εντός έδρας ματς με την Μπασακσεχίρ και την Κράσνονταρ.

Ερχόμενος από τον πάγκο σε χρονικά σημεία που οι Τούρκοι και οι Ρώσοι είχαν ανοίξει το γήπεδο, ήταν απολαυστικός. Κέρδισε το πέναλτι με την Μπασακσεχίρ για το τελικό 2-0.

Και έβαλε δύο γκολ στην Κράσνονταρ οδηγώντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από εκείνο το βράδυ.

Από τότε ο νεαρός δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως βασικός ήταν μέσα Σεπτέμβρη, με αντίπαλο το Βόλο, στο Φάληρο.

Άλλα τα ζητούμενα όμως στην Σούπερ Λιγκ. Και άλλες οι ανασταλτικές συμπεριφορές. Ο Σέρβος θέλει χώρο. Η ταχύτητα, η καλή τεχνική, το θράσος του είναι στοιχεία που δύσκολα αξιοποιούνται στο set παιχνίδι.