Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σεργουλόπουλος: Όταν με φίλησε ο Κρητικάρος που μου έκανε καψώνια στο στρατό, δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ

Σεργουλόπουλος: Όταν με φίλησε ο Κρητικάρος που μου έκανε καψώνια στο στρατό, δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ

Η προσωπική του ζωή και η σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου

Καλεσμένος της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεωνόρα Μελέτη βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που μίλησε για την δύσκολη εμπειρία στο στρατό, για την οικογένειά του, αλλά και για την φίλη του Μαρία Μπακοδήμου.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του Divided, Φώτης Σεργουλόπουλος, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από τον στρατό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή του.

Τα καψώνια του φαντάρου που του άλλαξε την ζωή

«Η πρώτη φορά που μπήκα στην αρένα, ήταν όταν πήγα στρατό. Εκεί αντιμετωπίζεις τα πάντα. Εκεί είναι το μπούλινγκ που θα μπορούσα να πω ότι είχα δεχθεί. Τότε δεν το λέγαμε μπούλινγκ, το λέγαμε καψώνι» αναφέρει και περιγράφει πως κάποιος φαντάρος στην Κρήτη, που είχε αντιληφθεί την σεξουαλικότητά του, του δυσκόλευε τη ζωή.

«Με το που πηγαίνω είναι ένας που θα απολυθεί. Κρητίκαρος, ψηλός, ντερέκι που με βλέπει και καταλαβαίνει. Και αρχίζει ένας πόλεμος. Είχε έρθει ένα βράδυ μεθυσμένος, μου κούναγε στον κοιτώνα το κρεβάτι. Εγώ σε στάση άμυνας, δεν ήξερα τι να κάνω;».

Ο φαντάρος εκείνος ήταν οδηγός στον στρατό και όπως λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος του προκαλούσε τον φόβο. «Βλέπω από μακριά το φορτηγό του να έρχεται. Ήμουν φοβισμένος… » λέει.

Στην περιγραφή του, ο παρουσιαστής εξηγεί πως ο Κρητικός τον πήγε εκείνη την ημέρα πίσω στο στρατόπεδο. Όπως είπε, όταν τον ρώτησε πότε απολύεται, εκείνος έσκυψε και τον φίλησε.

«Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει ποτέ και μου έδωσε τόσο θάρρος στη ζωή μου και δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται αυτόν που του φωνάζει, γιατί αυτός που σου φωνάζει έχει κάτι που θέλει πολύ από εσένα» ανέφερε στη συνέχεια.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε και για την προσωπική του ζωή

«Στη ζωή όσο πρέπει να προσέχεις την καρδιά σου, πρέπει να προσέχεις και τη ζωή σου. Μπορεί να αφιερωνόμαστε στη δουλειά μας και την καριέρα μας για ένα διάστημα, αλλά πρέπει και τον απέναντί σου να τον κοιτάς και να την προσέχεις τη ζωή σου» ανέφερε στην Ελεωνόρα Μελέτη και πρόσθεσε: «Να κοιτάς τις σχέσεις σου, να τις κανακεύεις. Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να έχεις μια προσωπική ζωή, ισορροπημένη».

Για το τέλος της συνεργασίας του με την Μαρία Μπακοδήμου

Ο παρουσιαστής έδωσε επίσης τη δική του εξήγηση για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» με την επί 20 χρόνια συνεργάτιδά του και στενή του φίλη, παραθέτοντας παράλληλα και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό.

«Είχαμε βρει τον τρόπο συνεργασίας και τον τρόπο να δουλεύουμε μαζί, ήταν καρμικό» είπε χαρακτηριστικά για το πώς κατάφεραν να συνεργαστούν άριστα επί 20 χρόνια, κάτι που φυσικά δεν έχουμε δει να συμβαίνει ξανά στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. «Υπήρξε κάποια στιγμή, στο Mega, το 2003 όπου με είχε προσεγγγίσει ο παραγωγός τότε να κάνω μόνος μου μια εκπομπή και είχα πει «δεν υπάρχει περίπτωση». Ήμασταν μαζί και στο λάθος και στην επιτυχία, δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω τότε. Ο λόγος που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή χώρια είναι γιατί και οι δυο θέλαμε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας αυτό να σταματήσει. Ήταν συνειδητή η διακοπή μας! Τα συμβόλαια έρχονται και φεύγουν. Εκείνη ήθελε να κάνει κάτι μόνη της, εγώ ήμουν σε μια φάση που με ενδιέφερε και μου έλειπε πολύ η οικογένειά μου και ήταν η κατάλληλη στιγμή. Το εμπορικό σήμα «ΦΜ» έπρεπε να σταματήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024