Μικτές τάσεις επικρατούν μέχρι στιγμής στη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο.
Κύμα αισιοδοξίας
Αρκετοί επενδυτές μοιάζουν να εμφορούνται από αισιοδοξία μετά τα ρεκόρ του Dow Jones και του Nasdaq στη Wall Street και λόγω των προσδοκιών για πρόοδο στις συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας για το εμπόριο.
Ο Nikkei
Στις 10:28 [τοπική ώρα• 03:28 ώρα Ελλάδας], ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 13,31 μονάδων (+0,057%), στις 23.265,30 μονάδες.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη των συναλλαγών, στις 09:15 [02:15], ο δείκτης σημείωνε άνοδο 0,11%.
Ο Topix
Αντίθετα, ο ευρύτερος δείκτης Topix, πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραφε πτώση 3,43 μονάδων (–0,20%), στις 1.690,73 μονάδες. Νωρίτερα, σημείωνε οριακή πτώση 0,03%.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας