Μια γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, όλα δείχνουν πως έχασε την ζωή της από τα ίδια της τα σκυλιά, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η Μέρι Μάθιους φαίνεται ότι δέχθηκε επίθεση από τα αγαπημένα της κατοικίδια και υπέστη πολλαπλές πληγές. Οι ερευνητές μάλιστα βρήκαν δύο «μεγάλους αλλά λεπτούς» Μεγάλους Δανούς σε μια κλειστή βεράντα του σπιτιού και το αίμα ήταν παντού μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με το CNN, ο σύζυγος του θύματος βρήκε την γυναίκα του αναίσθητη μέσα στο σπίτι τους και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο άνδρας αποκάλυψε ότι η οικογένεια του διέσωσε τα σκυλιά περίπου πριν από δύο χρόνια, ωστόσο το ένα εξ αυτών πρόσφατα έγινε άγριο. «Ηθελα να τον ξεφορτωθώ, αλλά δεν με άφηνε η Μέρι» δήλωσε και πρόσθεσε: «Αγαπούσε τα ζώα».

Δεν είχε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των πληγών

Οι αρχές θεωρούν ότι τα σκυλιά επιτέθηκαν στη γυναίκα, η οποία ήταν σε θέση να τα βγάλει έξω πριν υποκύψει στα τραύματά της. Οι Αρχές μάλιστα εκτιμούν ότι μπορεί η 49χρονη να μην είχε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των πληγών της, καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι είχε αλλάξει τα ρούχα της και προσπάθησε να καθαρίσει το αίμα με πετσέτες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα υπέφερε από χρόνιο αλκοολισμό και λάμβανε διάφορα συνταγογραφούμενα φάρμακα, γεγονός που μπορεί να  επηρέασε την ικανότητά της να ανταποκριθεί στην κατάσταση με τον κατάλληλο τρόπο.

Οι ερευνητές βρήκαν στο σπίτι μπουκάλια μπύρας και κουτιά με φάρμακα ενώ τα σκυλιά υποβλήθηκαν σε ευθανασία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr