Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγουέρο: Μόνο η Λίβερπουλ μπορεί να μας απειλήσει

Αγουέρο: Μόνο η Λίβερπουλ μπορεί να μας απειλήσει

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε στο «France Football» και στάθηκε στην πορεία της Σίτι αλλά και τους στόχους που έχει με την ομάδα

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε στο «France Football» και στάθηκε στην πορεία της Σίτι αλλά και τους στόχους που έχει με την ομάδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός των πολιτών δεν έκρυψε πως η μοναδική πίεση που ασκείται στην ομάδα του είναι μόνο αυτή από την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ και ξεκαθάρισε ότι οι κόκκινοι είναι και ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος που σημειώνω πολλά τέρματα και βρίσκομαι κοντά στο να καταρρίψω το ρεκόρ ενός σπουδαίου παίκτη όπως ο Τιερί Ανρί (ο Γάλλος είναι ο καλύτερος ξένος σκόρερ στην Ιστορία της Premier League με 175 γκολ), ο οποίος ήταν απίστευτος και έχει γράψει Ιστορία στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη τιμή να λένε ότι το πέρασμα μου από τα γήπεδα θα μείνει στην μνήμη όλων».

Για τον ρόλο του «ειδικού» παίκτη: «Δεν μου αρέσει ο ρόλος του «ειδικού» παίκτη. Προσπαθώ να φέρομαι όπως όταν πρωτοήρθα εδώ, ωστόσο μιλάω με τους πιο νέους. Είναι σημαντικό να αισθάνονται ασφαλείς. Δίνω τα πάντα για να είμαι το παράδειγμα μέσα στο γήπεδο»

Για την σχέση με τον Πεπ: «Όλα είναι ξεκάθαρα μεταξύ μας. Γνωρίζω πως είναι. Οταν με χρησιμοποιεί στον αγώνα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ξέρω ότι πίσω μου είναι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ένας επιθετικός που δηλώνει «παρών» και σημειώνει γκολ με κάθε ευκαιρία. Επρεπε να προσαρμοστώ σε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού».

Για το ποια είναι η ομάδα η οποία είναι ικανή να κάνει την ζημιά στην Σίτι: «Το κλάσικο είναι το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ. Η Λίβερπουλ ήταν πάντα ένας σκληρός αντίπαλος. Όταν όμως έφτασα εδώ, η ομάδα πάλευε για τον τίτλο με την Γιουνάιτεντ. Η Λίβερπουλ παρόλα αυτά έχει καταφέρει να γίνει μια πολύ καλή ομάδα και να μάχεται μαζί μας για τον τίτλο της Premier League. Είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να μας πληγώσει. Αυτή την στιγμή είναι μπροστά μας στην βαθμολογία και θα προσπαθήσουν να το κάνουν αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν.»

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024