Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία θρηνεί για τον χαμό ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου της οικογένειάς της.

Η πολυαγαπημένη της γιαγιά, η Αγορούλα, η οποία είχε χαρίσει και το όνομα της στην ηθοποιό, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών.

Σύμφωνα με το Agrioniotimes, φίλοι και συγγενείς θα πουν στην αγαπημένη γιαγιά της Ζέτας το τελευταίο «αντίο» σήμερα το πρωί στις 11 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας Αγρινίου, εκεί δηλαδή που ζούσε μόνιμα η κυρία Αγορούλα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει πάρει και το όνομα της γιαγιάς της, αφού βαφτίστηκε Αγορίτσα – Ζωή Μακρυπούλια και από το Ζωή προέκυψε το Ζέτα.

Είναι ένας τόπος που η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συνδέσει με τα παιδικά της χρόνια καθώς εκεί περνούσε τα καλοκαίρια της. Κοντά στη φύση και στο σπίτι της πολυαγαπημένης της γιαγιάς την οποία υπεραγαπούσε.

Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια, η Ζέτα είχε βρεθεί με εκπομπή στον τόπο των προγόνων της, εκεί που ζούσε η γιαγιά της και εκείνη την είχε υποδεχτεί με πολλή χαρά και μιλούσε για την εγγονή της με μεγάλη περηφάνια.

Η Ζέτα, μιλούσε συχνά σε φίλους της για την γιαγιά της την οποία θεωρούσε ηρωίδα για όλα όσα είχε ζήσει στη ζωή της και της διηγούταν.

Γι’ αυτό και η απώλεια της γιαγιάς Αγορούλας  έχει στοιχίσει πολύ στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλιας είναι αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Γράψτε το σχόλιό σας