Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Katie Holmes: Πιο στιλάτη από ποτέ στην Νέα Υόρκη

Katie Holmes: Πιο στιλάτη από ποτέ στην Νέα Υόρκη

Εχθές, η Katie Holmes παρακολούθησε το Πρόγραμμα Lunch Schedule των γυναικών στη Νέα Υόρκη, ένα πρόγραμμα που βοηθά στη χρηματοδότηση και στη καθοδήγηση γυναικών συγγραφέων και σκηνοθετών

Εχθές, η Katie Holmes παρακολούθησε το Πρόγραμμα Lunch Schedule των γυναικών στη Νέα Υόρκη, ένα πρόγραμμα που βοηθά στη χρηματοδότηση και στη καθοδήγηση γυναικών συγγραφέων και σκηνοθετών.

Η τέλεια εμφάνιση για πρωινή εκδήλωση

Για την εκδήλωση, η ηθοποιός -η οποία μονοπώλησε πρόσφατα τα φλας των δημοσιογράφων με το απαράμιλλο στιλ της- επέλεξε μια μοναδική εμφάνιση απόλυτα συνυφασμένη με το στιλ της, που ήταν ιδανικό για την περίσταση. Από χτες όμως όλοι μιλούν για το τζιν που επέλεξε να φορέσει, που αποδεικνύεται μια φρέσκια φθινοπωρινή πρόταση!

Το all day σύνολο

Φορώντας ένα σύνολο ραμμένο εξολοκλήρου από τον οίκο  Chanel, η Katie Holmes προτίμησε αυτό το ιδιαίτερο τζιν από την φθινοπωρινή συλλογή του 2018 της γαλλικής φίρμας. Αυτό το παντελόνι, που τραβούσε την προσοχή με την κάθετη ρίγα του, έχει διττό ρόλο. Από την μια, οι κάθετες ρίγες κάνουν τα πόδια να φαίνονται ψηλότερα και η σιλουέτα των ποδιών μοιάζει λεπτότερη και από την άλλη καταφέρνει να είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις τζιν της εποχής, με φανατικούς θαυμαστές από την Margot Robbie μέχρι τον Harry Styles. Ένα σύνολο που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τα κλασσικά κομμάτια

Συνδύασε το τζιν με ένα φλογερό κόκκινο τζάκετ από την πιο πρόσφατη ανοιξιάτικη συλλογή της Chanel, στολισμένο με κρυστάλλινα κουμπιά σε σχήμα λουλουδιών. Παρόλα αυτά, τα κλασικά κομμάτια βοήθησαν την Katie Holmes να δημιουργήσουν το τέλειο σύνολο: όπως ένα κλασσικό λευκό μπλουζάκι, μια διαχρονική Chanel τσάντα με έναν ιμάντα αλυσίδας και λευκές γόβες.

https://www.instagram.com/p/B4enqEhFvUp/

Εσείς θα το τολμούσατε;

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024