Βιβλίο αλλά και ντοκιμαντέρ έγινε η ζωή της λησταρχίνας της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες», την οποία αποκαλούσαν… γυναίκα αράχνη για τη δράση της.
Η εντυπωσιακή μπασκετμπολίστα με ύψος 1,93 Ολίβια Τσίρκοβιτς παράτησε την καριέρα της στα ελληνικά παρκέ πέρασε στην παρανομία συμμετέχοντας σε ληστείες κοσμηματοπωλείων. Έγινε η λησταρχίνα των διαμαντιών και η πρώτη γυναίκα, που απέδρασε από τις φυλακές.
«Δεν έχω μετανιώσει. Ήμουν κρατούμενη 7,5 χρόνια, μπήκα στη φυλακή 3 φορές. Ήμουν αλήθεια μέλος της παρανομίας, υπεύθυνη είμαι μόνο εγώ», είπε η πρώην αθλήτρια, μιλώντας στο Star για τα όσα έζησε στην παρανομία και τη ζωή της μετά τη φυλακή.
Η αμαζόνα από τους Ροζ Πάνθηρες καταδικάστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια για ληστείες και κλοπές σε 116 κοσμηματοπωλεία συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και την απόδρασή της από τον Κορυδαλλό τον Ιούλιο του 2012. Αποφυλακίστηκε το 2017 με τον όρο να μην ξαναέρθει στη χώρα.
«Τα χρόνια στη φυλακή εγώ τα πέρασα εύκολα. Τα δέχτηκα καλά, με όλες τις δυσκολίες που περνά ένας κρατούμενος, ποτέ δεν είναι εύκολα. Ο Θεός με βοήθησε να βρω το ταλέντο μου, να καταλάβω πως ζωγραφίζω καλά», δήλωσε η λησταρχίνα.
Η Ολίβια Τσίρκοβιτς έχει πλέον αφοσιωθεί στη συγγραφή και στη ζωγραφική, διδάσκοντας κρατουμένους στη χώρα της. Ζει μόνιμα με το γιο της στο Βελιγράδι.
Το μόνο που θέλει είναι να της επιτραπεί να επιστρέψει στην Ελλάδα με νόμιμο τρόπο.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία