Ο Άρης είχε κάθε λόγο να τα έχει με την τύχη του τη περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς ουκ ολίγες φορές είδε τα δοκάρια να του στερούν την επίτευξη ενός γκολ.
Η τύχη, μάλιστα, φαίνεται πως εξακολουθεί να γυρίζει τη πλάτη στους κίτρινους και στο φετινό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες του Άρη σημάδεψαν οκτώ φορές τα δοκάρια στις πρώτες εννιά αγωνιστικές.
Στη πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Ντιγκινί με τρία δοκάρια. Ακόμα από ένα έχουν οι Μαρτίνες, Ιντέγε, Τόνσο, Βέλεθ και Ματίγια.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη