Αποκαλυπτικός Μαρτίνς : Μόνο ο Ολυμπιακός για μένα – Πολλοί «μνηστήρες» για Σεμέδο
Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό «LUSA» και μίλησε για όλα. Το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, το μέλλον του, την Αγγλία, το πρωτάθλημα, τον Σεμέδο, αλλά και για την πίστη του για αποτέλεσμα στο Μόναχο
Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας από τα σημαντικότερα «ποδοσφαιρικά προϊόντα» που έχει «εξάγει» η Πορτογαλία.
Η δουλειά του στον Ολυμπιακό, το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Πειραιώτες, η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, η παρουσία τριών παικτών του ρόστερ την Εθνική Πορτογαλίας και συνολικά η εικόνα των Ερυθρόλευκων, καθιστούν τον Μαρτίνς ως το επόμενο «μεγάλο πρότζεκτ» του ποδοσφαίρου της χώρας.
Με τον ίδιο, ωστόσο, να ξεκαθαρίζει για ακόμη μία φορά, ότι αν και έχει όνειρο να εργαστεί κάποια στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ, το μόνο σενάριο που τον απασχολεί, είναι η επιτυχία με τον Ολυμπιακό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.