Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυθεντικές και ανεκτίμητες οικογενειακές στιγμές στο Κυριακάτικο Τραπέζι

Αυθεντικές και ανεκτίμητες οικογενειακές στιγμές στο Κυριακάτικο Τραπέζι

Περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους

Ναι, η εποχή που ζούμε είναι απαιτητική και οι ρυθμοί τρελοί. Η επικοινωνία μας με τους ανθρώπους πολλές φορές γίνεται μέσα από μία οθόνη ίσως γιατί ο ελεύθερος χρόνος συχνά είναι πολυτέλεια. Όμως με τους πραγματικά δικούς μας ανθρώπους δεν είναι το ίδιο. Εμείς οι Έλληνες έχουμε την οικογένεια στην καρδιά μας γιατί ξέρουμε ποια πράγματα είναι σημαντικά. Και το να μαζεύεται η οικογένεια όλη μαζί είναι ανεκτίμητο.

Το κυριακάτικο τραπέζι είναι μια πατροπαράδοτη συνήθεια γιατί είναι μια αυθεντική στιγμή για κάθε οικογένεια. Και αυτό δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας ή επιτηδευμένη διασκέδαση. Γι’ αυτό και σε κάθε κυριακάτικο τραπέζι ξεχωριστή θέση έχει η ΑΜΣΤΕΛ, μια μπύρα αυθεντική, όπως οι στιγμές μας.

Στο τραπέζι της Κυριακής, τα μέλη της οικογένειας ερχόμαστε πιο κοντά και επικοινωνούμε πραγματικά. Παρέα με την αγαπημένη μας μπύρα, θα κάνουμε τα πειράγματά μας, αλλά και θα μοιραστούμε μεταξύ μας τόσο τις δυσκολίες όσο και τις επιτυχίες της καθημερινότητάς μας . Θα μιλήσουμε με τη γλώσσα της καρδιάς για την προσπάθεια του παιδιού στο σχολείο, για τις τρελές απαιτήσεις των προϊσταμένων στη δουλειά, για τις δυσκολίες στα οικονομικά, για χωρισμούς και για νέους έρωτες.

Κυριακάτικο τραπέζι σημαίνει να μην θες να σηκωθείς από την καρέκλα. Να θέλεις να χορτάσεις όχι μόνο από το φαγητό αλλά και από τα γέλια και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Να τσουγκρίσεις μία ακόμα ΑΜΣΤΕΛ μαζί με τα άτομα που έχεις στην καρδιά σου. Να γεμίσεις θαλπωρή που μόνο η οικογένειά σου μπορεί σου να προσφέρει. Να αισθανθείς τη σιγουριά πως ό,τι κι αν συμβεί, οι άνθρωποι που χρειάζεσαι είναι εκεί, δίπλα σου.

Κάποιοι νομίζουν ότι πρέπει να αφιερώσουν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να στήσουν ένα ωραίο οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι. Θεωρούν ότι πρέπει να ξοδέψουν πολύ χρόνο και χρήμα για να προσφέρουν ένα gourmet γεύμα, να στρώσουν το πιο καλό σερβίτσιο και να τα έχουν όλα στην εντέλεια. Η αλήθεια είναι όμως, ότι δεν τα χρειαζόμαστε αυτά για να περάσουμε αληθινό ποιοτικό χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους. Τα αυθεντικά πράγματα είναι ανεκτίμητα. Όπως και η ΑΜΣΤΕΛ, που όσο κι αν διαφέρουμε μεταξύ μας, μας ενώνει γιατί έχει τη γεύση των αυθεντικών στιγμών που έχουμε ζήσει τόσα χρόνια μαζί.

Κυριακάτικο τραπέζι σημαίνει να φέρει ο καθένας από κάτι για να το μοιραστούμε όλοι μαζί. Το τραπέζι να στρωθεί με φαγητό μαγειρεμένο με αγάπη και φροντίδα. Ο ένας να φέρει τα μεζεδάκια, ο άλλος το γλυκό, κάποιος να μαγειρέψει τη συνταγή της γιαγιάς και να την συνοδέψουμε με την παγωμένη αγαπημένη μας εδώ και χρόνια πολλά, ελληνική μπύρα.

Κάποιοι λένε ότι για να ζήσεις αυθεντικές στιγμές με την οικογένεια πρέπει να φτιάξεις τις τέλειες συνθήκες. Εμείς λέμε ότι αρκεί να έχεις 100% την οικογένειά σου στην καρδιά, όπως η ΑΜΣΤΕΛ έχει το ελληνικό κριθάρι. Ίσως γι’ αυτό και η μπύρα αυτή δεν λείπει από κανένα κυριακάτικο τραπέζι και από κανένα ελληνικό γλέντι.

Γιατί ταιριάζει με τις αυθεντικές στιγμές μας. Γιατί είναι και η ίδια αυθεντική στην καρδιά της, με 100% ελληνικό κριθάρι που καλλιεργούν 2.500 αγρότες από τη Ροδόπη μέχρι τη Βοιωτία.

Γι’ αυτό καθόμαστε γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι και πίνουμε την παγωμένη μας μπύρα στην υγειά των αγαπημένων μας και στην υγειά των 2.500 αγροτών που παράγουν με φροντίδα και αγάπη το ελληνικό κριθάρι που βρίσκεται στην καρδιά της αγαπημένης μας ΑΜΣΤΕΛ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024