Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντινόπουλος σε Γεροβασίλη : Στο ίδιο ψέμα θεατές

Κωνσταντινόπουλος σε Γεροβασίλη : Στο ίδιο ψέμα θεατές

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απαντά στην Όλγα Γεροβασίλη η οποία τον κατηγόρησε ότι βοηθά «στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να καλλιεργήσει φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ».

«Στο ίδιο ψέμα θεατές» απαντά ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη σε ερώτησή του για το ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου, έκανε λόγο για πρωτοβουλία του βουλευτή να βοηθήσει «στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να καλλιεργήσει ένα φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ».

«Η επίκαιρη ερώτηση δεν σχετίζεται με το αναπτυξιακό»

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει πως η κ. Γεροβασίλη «επαναδημοσιεύει» με δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όσα είχε αναφέρει δημοσίευμα για το συγκεκριμένο θέμα και παραθέτει τη σχετική απάντηση, στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρει ότι η επίκαιρη ερώτηση κατατέθηκε για πρώτη φορά στις 9/10/2019 αμέσως μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που οδηγούσε σε αδιέξοδο στο να προχωρήσει το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου και εν συνεχεία εκ νέου στις 25/10/2019, οπότε και συζητήθηκε στην «ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» την Παρασκευή 1/11/2019.

«Επομένως δεν σχετίζεται καθόλου με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο» και τους ισχυρισμούς της κ. Γεροβασίλη, σημειώνει ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024