Ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε την τιμητική του από την πατρίδα του, όταν το τηλεοπτικό δίκτυο «RMC» επισκέφθηκε την Ελλάδα για να τους παραχωρήσει μία συνέντευξη.

Η αγωνιστική του αξία, η ηγετική του προσωπικότητα εντός γηπέδου, η καθοριστική συμβολή του στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού με 4 γκολ και 9 ασίστ σε 13 παιχνίδια δεν περνούν απαρατήρητα.

Οι Γάλλοι δείχνουν μεγάλο σεβασμό και αναγνώριση στον «εγκέφαλο» των Πειραιωτών για αυτό και ταξίδεψαν στην χώρα μας, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του.

Ο δημοσιογράφος   Mohamed Bouhafsi, για την εκπομπή «Comme Jamais», μίλησε με τον άσο των «ερυθρόλευκων» σε ένα επεισόδιο που θα προβληθεί ολόκληρο στις 20 Νοεμβρίου.

Η ομορφότερη όμως στιγμή ενός σοβαρού επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ενός ανθρώπου που δείχνει πάθος, συναίσθημα και πώρωση μέσα στο γήπεδο, ήταν τα δάκρυα για χάρη μίας μικρής… πριγκίπισσας.

Ίσως δεν είδαμε ποτέ τον Ματιέ Βαλμπουενά να λυγίζει ή να δείχνει σημάδια αδυναμίας κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ωστόσο η ερώτηση του Bouhafsi για την μικρή του κόρη τον έκανε να συγκινηθεί ιδιαίτερα.

«Είναι τα πάντα για εμένα. Είναι απίστευτη. Είμαι κοντά της. Προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας, να την προστατέψω και να της δώσω καλές αξίες, αξίες σεβασμού. Μερικές φορές όταν είσαι πατέρας, δεν κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει. Δεν ήμουν όμως ποτέ ανέντιμος», δήλωσε ο Γάλλος για την κορούλα του.

Δείτε το απόσπασμα: