
Καραπαπάς: Πού χάθηκαν εκείνοι οι υπερευαίσθητοι ανακριτές και εισαγγελείς;
Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με καυστικό τρόπο μια ανάρτηση ιστοσελίδας από τη Θεσσαλονίκη που αναφέρει ότι η Ξάνθη στο ματς με τον Ολυμπιακό θα παίξει για τον ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη το Σάββατο (2/11, 20:00) εκτός έδρας για την 9η αγωνιστική και ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση.
Συγκεκριμένα, γνωστό αθλητικό σάιτ της συμπρωτεύουσας σε κείμενο του αναφέρει ότι «η Ξάνθη θα παίξει για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει έξω αγωνιστικά το ματς με τον ΟΦΗ», κάτι που σχολίασε με ανάρτηση του στα social media και ο Κώστας Καραπαπάς.
Ο εκ των Αντιπροέδρων του Ολυμπιακού αναρωτιέται αν πρέπει να παρέμβουν ανακριτές και εισαγγελείς για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης και τα όσα γράφει σε ανάρτηση της.
«Ωρε, που χάθηκαν εκείνοι οι υπερευαίσθητοι ανακριτές και εισαγγελείς;;;», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δείτε την ανάρτηση του κ. Καραπαπά:
- Αγορά εξοχικού: όλα όσα πρέπει να προσέξετε
- Κίνα: 22 νεκροί και 20 αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές
- «O Λαπόρτα προσπαθεί να κρατήσει στην Μπαρτσελόνα τον Πασκουάλ»
- Ιδιωτικό χρέος: Στο μικροσκόπιο μπαίνουν από δάνεια μέχρι ενοίκια
- «Ανα – τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά» έρχεται στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους
- Όλο και περισσότερες γυναίκες από τις ΗΠΑ μετακομίζουν στο εξωτερικό – Εξαιτίας του Τραμπ; Και ναι και όχι





