Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας : Σπάνια εξομολόγηση για τον χωρισμό του

Χρήστος Μάστορας : Σπάνια εξομολόγηση για τον χωρισμό του

Προς απογοήτευση πολλών θαυμαστριών του ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» Χρήστος Μάστορας, δηλώνει ερωτευμένος μεν, ανέτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα δε.

Προς απογοήτευση πολλών θαυμαστριών του ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» Χρήστος Μάστορας, δηλώνει ερωτευμένος μεν, ανέτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα δε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Μάστορας, μίλησε μεταξύ άλλων και για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη χορεύτρια και τραγουδίστρια Courtney Parker.

Όπως ο ίδιος τόνισε έπρεπε να είχαν μάθει να διαχειρίζονται καλύτερα τη δημοσιότητα, κρατώντας τη σχέση για αυτούς και όχι για τον κόσμο.

Ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε συγκεκριμένα:

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει».

Μιλώντας τώρα για to πώς είναι τα πράγματα στην προσωπική του ζωή σήμερα, μετά τον χωρισμό του με την Courtney Parker, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε ερωτευμένος μεν ανέτοιμος δε για το επόμενο βήμα.

«Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος τελευταία, αν παντρευτώ θα το μάθετε» δήλωσε συγκεκριμένα ο Χρήστος Μάστορας, λέγοντας πως θέλει να κάνει οικογένεια, ωστόσο ο Χρήστος Μάστορας νιώθει πως δεν είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο βήμα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε αυτό που τον είχε κάνει έξαλλο και σκέφθηκε να κινηθεί νομικά. Δεν ήταν άλλο από τα όσα προσβλητικά είχαν γραφτεί για την καταγωγή, αφού ως γνωστόν ο Χρήστος Μάστορας έχει καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο.

Από που προέκυψε το όνομα «Μέλισσες»

Από που προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος «Μέλισσες» αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας.

Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Μάστορας μίλησε και για την ιστορία πίσω από το όνομα τους καθώς πολλές φορές έχει σχολιαστεί.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Ήμασταν όλα τα μέλη του γκρουπ στο Θησείο και πίναμε ρακόμελα. Κάποια στιγμή, περνάει ένας τύπος και φωνάζει ‘’Εδώ τα καλύτερα μέλια από τις καλύτερες μέλισσες. Ήταν πολύ κουφό. Ένας από εμάς, τσιμπάει την ατάκα και ρίχνει την ιδέα στο τραπέζι να βάλουμε το συγκρότημα Μέλισσες. Ενώ μας άρεσε πολύ, για κάποιο λόγο ένα από τα παιδιά είχε αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο όνομα. Είχε ασκήσει βέτο! Ευτυχώς, καταφέραμε να τον πείσουμε και ιδού τα αποτελέσματα». 

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024