Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτινέλι : Ο πρώτος έφηβος - σκόρερ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα

Μαρτινέλι : Ο πρώτος έφηβος – σκόρερ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι σημείωσε δύο γκολ στο Carabao Cup απέναντι στη Λίβερπουλ και είναι πρώτος στη λίστα με τα περισσότερα γκολ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Παράλληλα ξεπέρασε τον Ίαν Ράιτ.

Ο 18χρονος στράικερ, Γκάμπριελ Μαρτινέλι πραγματοποίησε ακόμα μία παράσταση απέναντι στην Λίβερπουλ, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα στο «Άνφιλντ» για το Carabao Cup.

To νέο «αστεράκι» της Άρσεναλ έφτασε τα 7 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές με τους «κανονιέρηδες» τη φετινή σεζόν και αποτελεί τον πρώτο έφηβο- σκόρερ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Μαρτινέλι αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από την Άρσεναλ, αλλά η μεταγραφή του δεν τράβηξε τα βλέμματα, μιας και επισκιάστηκε από την δαπανηρή μετακίνηση του Νικολά Πεπέ από τη Λιλ.

Παρόλα αυτά, ο Ιβοριανός έχει βρει μόλις τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, την ώρα που ο Μαρτινέλι το έχει κάνει 7 φορές.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος φορ έπιασε το ρεκόρ του θρύλου των «κανονιέρηδων» Ίαν Ράιτ, σκοράροντας σε κάθε ένα από τις τέσσερα παιχνίδια που ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα.

Τα δύο πρώτα γκολ του νεαρού επιτεύχθηκαν στην νίκη 5-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Έμιρεϊτς» για τον προηγούμενο γύρο του Carabao Cup.

Ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του τον 19χρονο ακραίο της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο, με τον Άγγλο να έχει πετύχει 3 γκολ λιγότερα.

Πιο χαμηλά στη λίστα βρίσκονται οι Μέισον Γκρίνγουντ, Ανσού Φάτι και Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν εξαιρέσει κανείς τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, το απόλυτο ρεκόρ κατέχει ο φέρελπις επιθετικός, Χάαλαντ της Ζάλτσμπουργκ, έχοντας τον ασύλληπτο αριθμό των 21 γκολ σε 14 συμμετοχές.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024