Σάββατο 30 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Κουκουράκης: Αποκάλυψε τον έρωτα του για Ελληνίδα τραγουδίστρια

Γιάννης Κουκουράκης: Αποκάλυψε τον έρωτα του για Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ο Γιάννης Κουκουράκης καλεσμένος σε βραδινή εκπομπή μίλησε για όλα! Τον έρωτα, τα οικογενειακά του αλλά και την... Καίτη Γαρμπή!

Ο Γιάννης Κουκουράκης καλεσμένος σε βραδινή εκπομπή μίλησε για όλα! Τον έρωτα, τα οικογενειακά του αλλά και την… Καίτη Γαρμπή!

«Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν για τον ρόλο»

«Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό» είπε ο ηθοποιός  Γιάννης Κουκουράκης.

Η μεγάλη αλλαγή για τον ρόλο

«Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι. Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα». Ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε και για το πώς του φάνηκε ο ρόλος του: «Στην αρχή ο ρόλος του Κωνσταντή μου φαινόταν απλά “κακός”, αλλά μετά κατάλαβα ότι του λείπει η αγάπη από την οικογένειά του. Εγώ θα ήθελα ο Κωνσταντής να ξεσπάσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει»

Το διαζύγιο των γονιών

Η οικογένειά του βρίσκεται σύσσωμη στα Χανιά. «Έχω τρία μικρότερα αδέρφια, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2,5 ετών. Ξαναπαντρεύτηκαν και οι δυο. Από το δεύτερο γάμο του πατέρα μου έχω τον Αλέξανδρο και τον Γρηγόρη και από το δεύτερο γάμο της μαμάς μου έχω τη Φραντζέσκα» λέει συστήνοντας τη μεγάλη οικογένειά του. «Δεν θυμάμαι τους γονείς μου μαζί. Ήμουν πολύ μικρός. Δεν βίωσα το διαζύγιο ως κάτι τραγικό. Ζεις με το δεδομένο που έχεις. Ο χωρισμός των γονιών μου με έκανε να έχω μια πιο φιλελεύθερη, μη ελληνική εικόνα για το μοτίβο της οικογένειας».

Ο έρωτας με την Καίτη Γαρμπή

«Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένος με την Καίτη Γαρμπή. Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας. Έκοβα φλέβα, άκουγα Καίτη Γαρμπή κι έλιωνα. Στην Πέμπτη δημοτικού με έπιασε τρελός έρωτας, στην έκτη συνεχίστηκε και στην πρώτη γυμνασίου μαθαίνω ότι παντρεύεται τον Διονύση Σχοινά και μου καταστράφηκε το σύμπαν. Πολύ πληγώθηκα. Δεν την έχω γνωρίσει ποτέ», είπε ο Γιάννης Κουκουράκης.

«Τότε είχε βγει το ‘Ατόφιο χρυσάφι’ και είχα πάθει πλάκα με το εξώφυλλο. Ξέρεις, η Καιτάρα με μαλλί, με μίνι, είχα πάθει έρωτα, είχα τρελαθεί», είπε ο Γιάννης Κουκουράκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Sports in

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 79-81: Απόδραση με buzzer beater του Ναν – «Αγκάλιασε» το πλεονέκτημα

Μεγάλο διπλό στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό, με buzzer beater του Ναν – Μια νίκη με την οποία «κλείδωσε» ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024