
Ο Ντε Μινόρ στον δρόμο του Τσιτσιπά
Ο Ελληνας τενίστας στους «16» του Παρισιού θα αντιμετωπίσει τον Αλεξ Ντε Μινόρ, που κέρδισε με 2-0 σετ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.
Τον αντίπαλό του στη φάση των «16» του Masters που διεξάγεται στο Παρίσι έμαθε πριν από λίγο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας θα αναμετρηθεί με τον Αυστραλό, Άλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος κέρδισε με 2-0 σετ τον έμπειρο Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και μάλιστα τα δύο σετ κρίθηκαν στα τάι μπρέικ. Ο Αυστραλός και στα δύο ήταν εξαιρετικός και κυριάρχησε πλήρως στο κορτ, παίρνοντας το πρώτο με 7-2 και το δεύτερο με 7-1.
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ντε Μινόρ, με τον συμπατριώτη μας να μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες φορές που κοντραρίστηκε με τον νεαρό τενίστα.
Ο Ελληνας πρωταθλητής είχε κέρδισε τον Ντε Μινόρ στον τελικό του Next Gen Finals 2018 στο Μιλάνο, αλλά και στο Τόκιο πάλι το 2018.
Το παιχνίδι, πάντως, δεν θα είναι εύκολο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς ο Αυστραλός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Το απέδειξε άλλωστε περίτρανα με τη συμμετοχή του πριν από λίγες ημέρες στον τελικό του τουρνουά που διεξήχθη στη Βασιλεία.
Ο νικητής του παιχνιδιού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά της παριζιάνικης διοργάνωσης.
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη


