Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα – ΑΕΛ 3-0

Καλαμάτα – ΑΕΛ 3-0

Η Καλαμάτα επικράτησε με καθαρό σκορ (3-0) της ΑΕΛ για το πρώτο μεταξύ τους ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Δύο ιστορικές ομάδες της Επαρχίας, η Καλαμάτα και η ΑΕΛ, τέθηκαν αντιμέτωπες στην έδρα των Πελοποννήσιων, για το πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς για τον 50 γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι κάνουν μια πολύ καλή προσπάθεια φέτος στην Football League και δείχνουν πολύ δυνατή για την άνοδο στην Superleague 2.

Η πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κόντρα στη Λάρισα, μια ομάδα που βρίσκεται δύο κατηγορίες ψηλότερα.

Η «μαύρη θύελλα» παίζοντας μπροστά στον κόσμο της τα έκανε όλα σωστά, βρήκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με ήρωα τον Αλεξόπουλο (39’, 73’) και έδειχνε να αγκαλιάζει μια τεράστια νίκη γοήτρου αλλά και ουσίας.

Το ματς ήταν σκληρό με τους παίκτες των δύο ομάδων να παρατηρούνται συνολικά με 7 κίτρινες κάρτες, ο Γκόλιας όμως το παράκανε και αποβλήθηκε για τους βυσσινί στο 83΄.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Καλαμάτα να βρει και τρίτο γκολ με τον Αλεξόπουλο να σημειώνει χατ τρικ, να διαμορφώνει το 3-0 και την ομάδα του να κρατά σφιχτά πλέον στα χέρια της την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024