Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη ήττα για Καλαμάτα, φουλ του «άσου» στη Football League

Πρώτη ήττα για Καλαμάτα, φουλ του «άσου» στη Football League

Η Καλαμάτα υπέστη την πρώτη της ήττα στη Football League με σκορ 2-0 από τον Διαγόρα Ρόδου, αλλά παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Φουλ του «άσου» και στις πέντε αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Η Καλαμάτα, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς τις υποχρεώσεις της στη Football League, υπέστη την πρώτη της ήττα σήμερα (27/10) από τον Διαγόρα με 2-0.

Η ομάδα της Ρόδου με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 4η θέση με 8 βαθμούς, ενώ η Καλαμάτα παρέμεινε στην 1η θέση με 10 βαθμούς. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Παπαδόπουλος στο 3′ και ο Μπαρμπαρούσης στο 85′.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουντζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρη, Μπελέρης, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Τσιβελεκίδης, Ιντζίδης, Δήμος, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Οσμάναγκιτς, Ράκιτς.

Το Αιγάλεω συνέχισε το αήττητο σερί του, καθώς επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου και έφτασε και εκείνο με τη σειρά του στους 8 βαθμούς. Ο Τσίτσαρης σκόραρε στο 7′, ενώ στο 78′ έδωσε ασίστ στον Ντιατά για το τελικό 2-0.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουκάς Καραδήμος): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνος, Ντιατά, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Βοσνδιάδης, Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Μασκουνιάν, Ροχάνο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024