
Βασίλης Σπανoύλης, ο «Heroleague» (vid)
Ο Ολυμπιακός υπέταξε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μέσα στο σπίτι της και η Euroleague αποθέωσε των αρχηγό των «ερυθρόλευκων».
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη στη Μόσχα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ, με σκορ 84-79 και ουσιαστικά ρέφαρε τις ήττες με Βιλερμπάν και Ζενίτ.
H Euroleague αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη για την εμφάνισή του στο ματς με τη ρώσικη «αρκούδα» ανεβάζοντας ένα τρομερό gif για τον… Heroleague. Ο 37χρονος γκαρντ να σημείωσε συνολικά οκτώ πόντους σε 18:53 συμμετοχής, με δύο τρίποντα και δύο βολές.
Το ένα τρίποντο όμως του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» ήταν ίσως το πιο κρίσιμο, καθώς ένα λεπτό και οκτώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης έκανε το 79-72 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη μεγαλειώδη πειραιώτικη νίκη.
Δείτε την ανάρτηση της Euroleague:
A #HeroLeague dagger… pic.twitter.com/PUmhPFGEgW
— EuroLeague (@EuroLeague) October 30, 2019
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV


