Παπανικολάου : «Έκλεισε στόματα ο Σπανούλης»
Ο διεθνής φόργουορντ Κώστας Παπανικολάου υποκλίθηκε στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη μετά τη νίκη επί της Βαλένθια
Στην εξαιρετική εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Βαλένθια με 89-63, για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού με την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στους Ισπανούς, έκλεισε στόματα και επισήμανε ότι η αποψινή νίκη θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και στον ψυχολογικό τομέα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Δεν έχουμε κερδίσει κάτι. Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη για να αλλάξει λίγο η ψυχολογία μετά από μία δύσκολη εβδομάδα.
Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείξουν στον επόμενο προπονητή πως μπορούν να βοηθήσουν. Δουλέψαμε πολύ καλά με τον κόουτς Κεμζούρα, πολύ συγκεντρωμένοι.
Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.
Η εικόνα δεν αλλάζει σε μία μέρα, αλλά πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά μπορούμε να βελτιωθούμε», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.
Και πρόσθεσε: «Κάναμε μία νίκη στην έδρα μας, όχι σε μία από τις δυνατές ομάδες με βάση το ρόστερ. Μας χαροποιεί η νίκη σήμερα, αλλά έρχονται δύσκολες αποστολές και δύσκολοι αγώνες μπροστά μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θέλουμε να βελτιωθούμε».
Για το πλάνο, ανέφερε: «Οι έξτρα πάσες βγήκαν και από την άμυνα της Βαλένθια και εμείς δουλέψαμε σε αυτό, να βρίσκουμε λύσεις μέσα από την ανισορροπία της αντίπαλης άμυνας.
Ο Βασίλης έκλεισε τα στόματα όσων είχαν να πουν κάτι γι’αυτόν και έκανε πιο εύκολη την δουλειά μας».
Για την άμυνα και την εικόνα: «Αυτή η ομάδα έτσι έχει μάθει να κερδίζει, από την άμυνα.
Η εικόνα μας επέστρεψε αρκετά χρόνια πριν. Κάναμε μία καλή εμφάνιση, αυτό μας έκανε ξεχωριστούς τα προηγούμενα χρόνια και θεωρώ πως όσοι μας είδαν το χάρηκαν πολύ.
Πρέπει να συνεχίσουμε όμως, δεν έγινε κάτι. Η δουλειά συνεχίζεται».
Για την Euroleague και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, δεν υπάρχει εύκολο ματς. Το λένε όλοι όσοι ασχολούνται με την Euroleague.
Υπάρχει εξαιρετικό ταλέντο, οι λεπτομέρειες κάνουν μερικές ομάδες να ξεχωρίζουν. Θέλει πολλή προσπάθεια, η Euroleague γίνεται όλο και πιο δύσκολη, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο».
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Στόχος της Ρεάλ ο Χουάντσο»
- Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο»
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον νέο «Πογκμπά»: Δίνει 70 εκατ. ευρώ για το 18χρονο wonderkid της Λιλ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442