Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : Τραγικό τέλος το πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού τους

ΗΠΑ : Τραγικό τέλος το πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού τους

Τραγική κατάληξη είχε ένα πάρτι ζευγαριού για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους στην Αιόβα, όταν η εντυπωσιακή «κορύφωση» στοίχισε την ζωή σε μία καλεσμένη.

Τραγική κατάληξη είχε ένα πάρτι ζευγαριού για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους στην Αιόβα, όταν η εντυπωσιακή «κορύφωση» στοίχισε την ζωή σε μία καλεσμένη.

Ο εν λόγω αυτοσχέδιος μηχανισμός είχε κατασκευαστεί από το ζευγάρι, σύμφωνα με την Guardian, για να πετάξει στον αέρα χρωματιστή σκόνη, που θα αποκάλυπτε αν το νέο μέλος που έρχεται στην οικογένεια είναι κοριτσάκι ή αγοράκι.

Το «gender reveal» (αποκάλυψη του φύλου), όπως συνηθίζουν να το λένε στις ΗΠΑ, πήγε εντελώς στραβά όταν ο μηχανισμός εξερράγη σαν βόμβα, προκαλώντας τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία μάλιστα βρισκόταν 14 μέτρα μακρυά.

Σκοτώθηκε ακαριαία

Η άτυχη Pamela Kreimeyer σκοτώθηκε ακαριαία, σύμφωνα με την ανακοίνωση των τοπικών Αρχών της κομητείας Μάριον, όταν ένα θραύσμα, που πετάχτηκε με μεγάλη δύναμη από τον μηχανισμό, την χτύπησε στο κεφάλι, προτού συνεχίσει την πορεία του και τελικά καταλήξει σε ένα διπλανό χωράφι, 132 μέτρα μακρυά.

Το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στο Νόξβιλ, περίπου 56 χλμ μακριά από το Ντε Μόιν.

Το ολέθριο λάθος του μηχανισμού

Τα μέλη της οικογένειας πειραματίζονταν με τον μηχανισμό, που τελικά κατασκεύασαν καθώς ήθελαν να αναρτήσουν το εντυπωσιακό στιγμιότυπο στα social media.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας, είχαν φτιάξει με συγκόλληση ένα μεταλλικό κύλινδρο, τον οποίο τοποθέτησαν σε μία βάση. Ο κύλινδρος που ήταν γεμάτος με μπαρούτι, έμελλε να πετάξει στον αέρα την χρωματιστή σκόνη.

Το ζευγάρι είχε κλείσει το πάνω μέρος του σωλήνα με ταινία κι αυτό, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ήταν το ολέθριο λάθος που στοίχισε τη ζωή της άτυχης γυναίκας.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνουν οι αρχές

«Η οικογένεια οργάνωσε μια συγκέντρωση για να γιορτάσει ένα χαρμόσυνο νέο, χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσει κακό σε κανέναν.

Αυτό το συμβάν όμως μας υπενθυμίζει ότι κάθε φορά που κάποιος ασχολείται με αυτά τα πράγματα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο», αναφέρουν με ανακοίνωσή τους οι αστυνομικές αρχές.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024