
Πέλικανς – Γουόριορς 123-134
Οι Γουόριορς θύμισαν για λίγο την ομάδα που σάρωσε τα πάντα την προηγούμενη πενταετία και επικράτησαν των Πέλικανς με 134-123 εκτός έδρας σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν
Οι Γουόριορς είδαν το καλοκαίρι να φεύγει ο Ντουράντ, αλλά κι οι Κάζινς, Λίβινγκστον και Ιγκουοντάλα και γνώριζαν ότι θα είχαν δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν. Η πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού του Κλέι Τόμπσον αλλά και το γεγονός ότι είναι μια νέα ομάδα αύξανε ακόμα περισσότερο τη πίεση.
Το ξεκίνημα ήταν κακό με τους παίκτες του Στιβ Κερ να έρχονται από δυο ήττες όμως στη Νέα Ορλεάνη θύμισαν Γουόριορς και καθάρισαν τους Πέλικανς με 134-123 πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη για φέτος.
Οι Γουόριορς επέστρεψαν στα βασικά και απλώς έδωσαν την μπάλα στους Στεφ Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν και ΝτιΆντζελο Ράσελ κι αυτοί με συνοπτικές διαδικασίες έφεραν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.
Ο Κάρι με 26 πόντους και 11 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ράσελ να προσθέτει 24 πόντους και 8 ασίστ, τον Λι 23 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον Γκριν 16 πόντους, 17 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Για τους Πέλικανς, ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 27 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Τζάκσον Χέις 19 πόντους και ο Κέντρικ Γουίλιαμς 16 πόντους.
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]



