
Καλαφάτης για εξαίρεση Πολάκη και Τζανακόπουλο: Η Βουλή δεν εκβιάζεται
Ο Σταύρος Καλαφάτης, λίγη ώρα αφότου, ο ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλούσε ότι δεν αναγνωρίζει την απόφαση της ειδικής επιτροπής, στέλνει μήνυμα υπογραμμίζοντας ότι «η Βουλή δεν εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται».
«Οφειλαν οι ίδιοι να είχαν ζητήσει την αυτοεξαίρεσή τους», δήλωσε το βράδυ της Τρίτης ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, αναφορικά με την απόφαση για την εξαίρεση των κ.κ. Τζανακόπουλου και Πολάκη από την επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.
Ο Σταύρος Καλαφάτης, λίγη ώρα αφότου, ο ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλούσε ότι δεν αναγνωρίζει την απόφαση της ειδικής επιτροπής, στέλνει μήνυμα υπογραμμίζοντας ότι «η Βουλή δεν εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται».
«Όσοι είναι βασικοί μάρτυρες όπως εν προκειμένω οι κ.κ. Πολάκης και Τζανακόπουλος, δεν μπορούν να παριστάνουν τους εισαγγελείς. Όφειλαν οι ίδιοι να είχαν ζητήσει την αυτοεξαίρεσή τους, σύμφωνα και με την από το 2010 γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής σε ανάλογη περίπτωση», δήλωσε ειδικότερα ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης και πρόσθεσε: «Δεν το έπραξαν με προφανή σκοπιμότητα να στήσουν ένα σκηνικό αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της υπό διερεύνησης υπόθεσης. Ας το καταλάβουν: η Βουλή δεν εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται».
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)

