Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Τινκίρ

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Τινκίρ

Ο Τούρκος διεθνής θα κληθεί από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να δώσει εξηγήσεις για τον στρατιωτικό χαιρετισμό στο ματς της Εθνικής του ομάδας με το Βέλγιο - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και η απομάκρυνσή του.

Την άμεση αντίδραση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προκάλεσε ο στρατιωτικός χαιρετισμός του Τούρκου διεθνή, Αλί Τινκίρ, στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με το Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος 2021.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μόλις είδαν τη φωτογραφία του Τούρκου παίκτη, τον οποίο απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι, να χαιρετάει στρατιωτικά μαζί με τους συμπατριώτες του μετά τη νίκη απέναντι στο Βέλγιο με 33-24, επικοινώνησαν αμέσως μαζί του και του έκαναν γνωστό ότι μόλις επιστρέψει θα κληθεί σε απολογία, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο ίντερ του Ολυμπιακού μόλις γυρίζει από την πατρίδα του θα απολογηθεί για τη κίνησή του και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και για την απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των Πειραιωτών.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ομοσπονδία χάντμπολ της γειτονικής χώρας ο Τινκίρ φοράει το νούμερο «8» και έχει έναν επίδεσμο στο χέρι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τον παίκτη του Ολυμπιακού στον στρατιωτικό χαιρετισμό συμμετέχει επίσης και ο άσος της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ.

Η κίνηση του πορτιέρε της Ενωσης προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνσή του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024