Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στη Super League.
Στο χθεσινό ντέρμπι υπήρξαν πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές, με την πιο δυνατή από αυτές να είναι αναμφίβολα η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο της Μυρτώς μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τα παιδιά του.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτηση του στα social media στάθηκε στην παρουσία της Μυρτώς στο Καραϊσκάκη και έστειλε το δικό του μήνυμα τονίζοντας ότι ήταν η πιο δυνατή στιγμή του ντέρμπι.
Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων συνεχάρη τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ντέρμπι με την Ένωση.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Τσέλσι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Ο διαιτητής Πολυχρόνης έδωσε εύκολα πέναλτι σε πτώση του Ελίασον στην περιοχή, όμως παρενέβη σωστά το VAR και πήρε πίσω τη φάση για θέατρο του εξτρέμ της Ένωσης.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.