Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Η πρώτη επαφή για τον Ινσούα

Παναθηναϊκός: Η πρώτη επαφή για τον Ινσούα

Ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα συναντήθηκε τη Δευτέρα με συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου και μίλησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του Εμάνουελ Ινσούα με τον Παναθηναϊκό.

Την πρώτη ανταλλαγή απόψεων με την νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό, είχε σήμερα (28/10) ο Μαξιμιλάνο Ινσούα. Ο αδερφός και εκπρόσωπος του Εμάνουελ Ινσούα συναντήθηκε με συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου και μίλησαν για τη συνεργασία τους.

Από την πλευρά των «πράσινων» μεταφέρθηκε η επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για την παραμονή του Αργεντινού αριστερού μπακ στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και μετά τον Ιούνιο του 2020, διότι τον θεωρεί έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συνδεθεί με το Σύλλογο, έχει την αποδοχή του κόσμου και ασκεί θετική επιρροή στους νεότερους.

Ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα τόνισε στους συνεργάτες του Αλαφούζου ότι ο αδερφός του έχει προσαρμοστεί στη ζωή στην Αθήνα και απολαμβάνει να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, τους ενημέρωσε για τις επαφές που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα στις αρχές του Ιουνίου του 2019 και σε ποιο σημείο έμειναν.

Είναι γεγονός ότι δεν άρχισε ουσιαστική διαπραγμάτευση για το οικονομικό. Ούτε από την ΠΑΕ κατατέθηκε συγκεκριμένη προσφορά, ούτε ο Μαξιμιλιάνο εξέφρασε τις ακριβείς απαιτήσεις του Εμάνουελ Ινσούα.

Όμως, οι συνεργάτες του Αλαφούζου εξήγησαν ότι θα συνεχιστεί η λιτότητα, ενώ ο Ινσούα σχολίασε ότι ο αδερφός του θέλει να πάρει μέρος σε ένα ανταγωνιστικό πρότζεκτ και όχι σε ένα περιβάλλον που θα φυτοζωεί.

Ο Ινσούα θα έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και θα υπεισέλθουν σύντομα σε λεπτομέρειες. Ο Αλαφούζος χρειάζεται λίγο χρόνο για να καταλήξει με τον τεχνικό διευθυντή και υπάρχει ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τις συζητήσεις και ο Ινσούα περιμένει να διαπιστώσει πως θα διαμορφωθεί η «επόμενη μέρα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024