Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1

Ο εξαιρετικός Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 4-1 της Λαμίας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα σε αντίθεση με την ομάδα της Φθιώτιδας που έμεινε χωρίς νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Μια εξαιρετικής σημασίας, τόσο βαθμολογικά όσο και ιστορικά, νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Λαμία.

Οι Αρκάδες με εξαιρετική εμφάνιση σκόρπισαν την προβληματική Λαμία με 4-1 παίρνοντας τη δεύτερη σερί τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και πρώτη ever κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας σε επίπεδο Super League.

Όσο για τους ηττημένους, αγνοούν ακόμα το πρώτο τους φετινό τρίποντο και φιγουράρουν στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον Αστέρα όσο περνάει η ώρα να αρχίζει να πατάει καλύτερα έχοντας και μια καλή στιγμή όταν ο Μπαράλες στο 8′ πήρε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά αστόχησε. Τελίκά το γκολ ήρθε στο 21′ όταν από κόρνερ του Ριέρα ο  Σουάρεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το… καλάμι για το 1-0.

Στο 36΄όμως ήρθε η απάντηση της Λαμίας όταν ο Ασίγκμπα σκόραρε ύστερα από μεγάλο λάθος του Τσιλούλη φέρνοντας το ματς στα ίσια. Η χαρά για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε όμως πολύ αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπαράλες με κεφαλιά έκανε το 2-1 κι ενώ λίγο νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Μουνάφο για οφσάιντ.

Ο Αστέρας πλέον είχε την ψυχολογία και μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο για να τελειώσει το ματς και έτσι έγινε. Στο 52′ ο Τασουλής με δυνατό σουτ έκανε το 3-1 για την ομάδα του ενώ στο 68′ οι γηπεδούχοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα όταν αποβλήθηκε ο Δημούτσος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά με τους Αρκάδες να χάνουν ευκαιρίες και για άλλα γκολ με το τέταρτο να έρχεται τελικά στις καθυστερήσεις και πάλι με τον Τασουλή που πήρε το ριμπάουντ από το τρομερό σουτ του Μουνάφο που σταμάτησε στο οριζόντιο του Κατσίκα και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-1.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (82′ Κώτσιρας) , Σουάρεθ, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Καπίγια, Ριέρα(75′ Ιγκλέσιας), Μπ. Φερνάντεθ(75′ Σίτο), Μ. Φερνάντεθ, Μπαράλες

Λαμία: Κατσίκας, Βύντρα, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο(88′ Λούκας), Δημούτσος, Βάντερσον, Τιρόνε(62′ Μπουλούλης), Τουράμ, Ρόμανιτς(74′ Σάλιακας)

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024