Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελ Μπαντρί: «Θα εξετάζουμε το ζήτημα του Ουάρντα»

Ελ Μπαντρί: «Θα εξετάζουμε το ζήτημα του Ουάρντα»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, Χοσάμ Ελ Μπαντρί, ρωτήθηκε για την πιθανότητα να επιστρέψει στις κλήσεις ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Αμρ Ουάρντα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Λάρισας και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για την ομάδα της Θεσσαλίας.

Σε 6 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει 2 γκολ και 2 ασίστ, όντας από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής πορείας της ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκα 1.

Οι συμπατριώτες του παρακολουθούν την εξέλιξή του και υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να τον δουν ξανά να αγωνίζεται με το εθνόσημο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αιγύπτου, Χοσάμ Ελ Μπαντρί, ρωτήθηκε και απάντησε για την πιθανότητα να επιστρέψει στην ομάδα ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αγωνίζεται στην Λάρισα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

«Πρέπει να σκεφτούμε το θέμα. Εξακολουθούμε να εξετάζουμε το ζήτημα του Αμρ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε για το αν θα συγχωρούσε κάποιο λάθος των παικτών του. «Εξαρτάται από τη σοβαρότητα του λάθους», απάντησε ο έμπειρος προπονητής.

Ο Ελ Μπαντρί από τη μία θα ήθελε τον Ουάρντα στην ομάδα του, καθώς είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά από την άλλη, ο Αμρ έχει έναν πολύ ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, που συχνά δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ είχε εκδιωχθεί από την αποστολή της Αιγύπτου, μετά το σκάνδαλο στο οποίο είχε αναμειχθεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024