Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Τσιντώντας που όπως δήλωσε είναι απαραίτητες δύο νίκες στα επόμενα δύο ματς με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά:
«Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ψάξουμε το 1-1 και γιατί όχι την ανατροπή. Δεν πήγαν όμως καλά τα πράγματα και ήρθε το 2-0.
Σε αυτά τα ντέρμπι, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος και δεν ήμασταν. Ήρθε το πρώτο γκολ, έπρεπε να αντιδράσουμε, το κάναμε ως έναν βαθμό αλλά δεν ήταν αρκετό».
«Πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και να πάρουμε νίκες. Αυτό θέλαμε και σήμερα. Μας αφήνει πίσω αυτή η ήττα αλλά είναι αρχή, υπάρχει δρόμος, υπάρχουν και τα πλέι-οφ.
Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα, να κερδίσουμε τα ματς και να πάμε με νίκες τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή. Έχουμε Ατρόμητο και ΠΑΟ μπροστά, θέλουμε και πρέπει να πάρουμε δύο νίκες.
Θέλει προσοχή και πιστεύω θα βγούμε νικητές στα επόμενα δύο ματς».
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για την 35η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Με φινάλε-θρίλερ η ΑΕΚ, κατάφερε να σκοράρει με τον Ζοάο Μάριο στις καθυστερήσεις και νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό. 'Ετσι κατέκτησε και μαθηματικά το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της
Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη με τον ΠΑΟΚ έχασε τα άχαστα, ο Δικέφαλος πήρε την ισοπαλία (1-1) και το προβάδισμα για τη 2η θέση, την ώρα που η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play offs 1-4 της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής – Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η ΑΕΚ