Πρώτη ήττα για Καλαμάτα, φουλ του «άσου» στη Football League
Η Καλαμάτα υπέστη την πρώτη της ήττα στη Football League με σκορ 2-0 από τον Διαγόρα Ρόδου, αλλά παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Φουλ του «άσου» και στις πέντε αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της Football League.
Η Καλαμάτα, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς τις υποχρεώσεις της στη Football League, υπέστη την πρώτη της ήττα σήμερα (27/10) από τον Διαγόρα με 2-0.
Η ομάδα της Ρόδου με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 4η θέση με 8 βαθμούς, ενώ η Καλαμάτα παρέμεινε στην 1η θέση με 10 βαθμούς. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Παπαδόπουλος στο 3′ και ο Μπαρμπαρούσης στο 85′.
Το Αιγάλεω συνέχισε το αήττητο σερί του, καθώς επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου και έφτασε και εκείνο με τη σειρά του στους 8 βαθμούς. Ο Τσίτσαρης σκόραρε στο 7′, ενώ στο 78′ έδωσε ασίστ στον Ντιατά για το τελικό 2-0.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.