Οι Μπακς παρότι προηγούνταν ακόμα και με 21 πόντους επί των Χιτ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφεραν να χάσουν με 131-126, με την σχεδόν «τριπλή» εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην είναι αρκετή
Απίστευτο παιχνίδι στο Μιλγουόκι, με τους Χιτ να επιστρέφουν από το -21 και να νικούν με 131-126 τους Μπακς στην παράταση, όπου τα ελάφια κατέρρευσαν και έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι.
Το Μιλγουόκι προηγήθηκε με +21, 74-53, στις αρχές της τρίτης περιόδου, αλλά στην συνέχεια έκατσε και είδε το Μαϊάμι να περνά μπροστά με επτά, 108-117, λίγο πριν το τέλος. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με γκολ-φάουλ αρχικά και φόλοου στην εκπνοή έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, αλλά εκεί αποβλήθηκε με έκτο φάουλ 2:31 πριν το τέλος.
Εκεί όπως προείπαμε τα ελάφια έκατσαν και χωρίς τον Γιάννη στο παρκέ δεν μπόρεσαν να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους, με τους Χιτ από την άλλη να κάνουν το 2/2 και χωρίς να έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα καν ο Τζίμι Μπάτλερ.
Ο Greek Freak είχε 29 πόντους με 5/9 βολές, 12/16 δίποντα και 0/5 τρίποντα, καθώς επίσης 17 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 8 λάθη σε 37 λεπτά στο παρκέ.
Ο Γκόραν Ντράγκιτς με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο ηγέτης των Χιτ, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να προσθέτει 19 πόντους και 13 ριμπάουντ και τους Τάιλερ Χϊρο, Κέλι Ολίνικ και Ντέρικ Τζόουνς από 14 πόντους.
Για τους Μπακς, ο Κρις Μίντλετον είχε 25 πόντους και οι Κάιλ Κόρβερ και Γουέσλι Μάθιους από 14 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 33-29, 70-53, 93-82, 121-121, 126-131
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.