Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 20-5

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 20-5

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο μεσημέρι στο Παπαστράτειο, επικράτησε με σκορ 20-5 του ΠΑΟΚ και έκανε το πέντε στα πέντε στην Α1πόλο ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το βλέμμα στην αναμέτρηση του Champions League με την Γιαντράν.

Το «5Χ5» στο πρωτάθλημα της Α1 έκανε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 20-5 του ΠΑΟΚ και συνεχίζει την αήττητη πορεία της.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι, πέτυχαν στο πρώτο οκτάλεπτο οκτώ γκολ, εκ των οποίων τα επτά στην κόντρα και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση και στο απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα.

Πλέον όλοι στο στρατόπεδο των Πειραιωτών στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιαντράν Χέρτσεκ Νόβι στο Παπαστράτειο.

Ο Γενηδουνιάς άνοιξε το σκορ στην κόντρα, μετά από κλέψιμο της μπάλας.Και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού επιτεύχθηκε στην κόντρα, με τον Γούνα να κάνει το 2-0.

Δυο διαδοχικά τέρματα του Αργυρόπουλου, επίσης στην κόντρα, διαμόρφωσαν το 6-1, στο 00:56. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 8-1, με τον Ολυμπιακό να σημειώνει δυο ακόμα γκολ στην κόντρα, με τους Γούνα και Κάκαρη.

Η πιεστική άμυνα των παικτών του Θοδωρή Βλάχου συνεχίστηκε μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους αντιπάλους. Ο Γούνας από ασίστ του Μίτροβιτς ανέβασε τη διαφορά στο συν οκτώ, για το 9-1, στο 4:18 με τον Σέρβο περιφερειακό να πετυχαίνει δυο διαδοχικά γκολ στη συνέχεια, για το 11-1. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 11-2.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μισό. Ο Θοδωρής Βλάχος μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και ο Γενηδουνιάς στο 1:31, σημείωσε το 15-5, επαναφέροντας τη διαφορά στα δέκα γκολ, σκορ που έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός σημείωσε πέντε ακόμα τέρματα και μη δεχόμενος κανένα, έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο τελικό 20-5 και την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας με έξι γκολ, ακολούθησε ο Γενηδουνιάς με τέσσερα, ενώ Γιόκοβιτς, Δερβίσης, Αργυρόπουλος και Μίτροβιτς σημείωσαν από δυο.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 3-1, 4-3, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Γιόκοβιτς 2, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 6, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ι., Χαλυβόπουλος Α.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 1, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 1, Βοζίκης, Μανθογιάννης, Παπαδόπουλος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024