Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 3-0

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 3-0

Η Άστον Βίλα άντεξε για ένα ημίχρονο αλλά η Σίτι δεν είχε διάθεση για... αστεία. Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη με 3-0 και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την Λίβερπουλ που αύριο παίζει με την Τότεναμ.

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες για την Μάντσεστερ Σίτι με τους πρωταθλητές να επικρατούν με 3-0 της αξιόμαχης Άστον Βίλα. Άντεξαν για ένα ημίχρονο οι «Χωριάτες» αλλά η Σίτι μπήκε δυνατά και «καθάρισε» το ματς με συνοπτικές διαδικασίες στο δεύτερο, φτάνοντας στο -3 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ που την Κυριακή παίζει με την Τότεναμ.

Ζέσους και Στέρλινγκ είχαν δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα αλλά η πολύ μεγάλη ευκαιρία ήταν για την Βίλα. Στο 23′ ΜακΓκίν και Λουίζ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Έντερσον που με διπλή επέμβαση έσωσε την ομάδα του.

Πριν τελειώσει το ημίχρονο η Σίτι άγγιξε το γκολ όταν στο 44′ ο Στέρλινγκ γύρισε από αριστερά για τον Νταβίντ Σίλβα ο οποίος έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Τελικά αυτό έγινε δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του δεύτερου 45λέπτου. Ο Έντερσον έκανε το βολέ, ο Ζέσους πήρε την κεφαλιά και ο Στέρλινγκ βγήκε απέναντι από τον Χίτον που δεν δυσκολεύτηκε να τον πλασάρει για το 1-0 βάζοντας τέλος στο όποιο άγχος της ομάδας του.

Στο 65′ οι «Πολίτες» κλείδωσαν το ματς με τον Ντε Μπρόινε να κάνει την σέντρα, Νταβίντ Σίλβα και Στέρλινγκ μπήκαν στην πορεία της μπάλας, αυτή κατέληξε στα δίχτυα και μετά από εξέταση VAR το γκολ μέτρησε αφού θεωρήθηκε πως δεν υπήρχε οφσάιντ με το γκολ να χρεώνεται στον Βέλγο μέσο. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 με σουτ του Γκουντογκάν.

Στο 87′ ο Φερναντίνιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Αρχικά στο 90+2′ η Σίτι με τον Ζεσούς και δύο λεπτά μετά η Βίλα με τον ΜακΓκιν να βρίσκει σίδερο σε ανεπανάληπτη ευκαιρία κι ενώ νωρίτερα ο Έντερσον νίκησε τον Ντέιβις σε τετ α τετ.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς, Μεντί (73’ Ανχελίνιο), Κανσέλο, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε (76’ Φόντεν), Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ (76’ Αγουέρο), Ζέσους

Άστον Βίλα: Χίτον, Ένχελς, Ζιλμπέρ, Γκρίλις (84’ Ελ Γκάζι), Τάργκετ, Μινγκς, Τρεζεγκέ, Νακαμπά, ΜακΓκίν, Ντάγκλας Λουίζ, Γουέσλεϊ (72’ Ντέιβις)

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024