Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά στο κλαμπ της οδού Πανεπιστημίου - Ζημιές στο εσωτερικό

Πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά στο κλαμπ της οδού Πανεπιστημίου – Ζημιές στο εσωτερικό

Οι εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής είναι ότι προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο που μπορεί να ξέχασε ο τελευταίος που μπήκε στο γραφείο, βραχυκύκλωμα ή άλλη τυχαία αιτία, αλλά θα γίνει σήμερα πιο προσεκτική έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια

Νέα στοιχεία για την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα σε υπόγειο κλαμπ επί της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όπου διασκέδαζαν πάνω από 200 άτομα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά προξένησε σχετικά μικρές υλικές ζημιές στο κλαμπ χωρίς να επεκταθεί σε άλλους χώρους του κτιρίου, ενώ δεν υπήρξαν θύματα, καθώς οι περίπου 200 θαμώνες είχαν απομακρυνθεί έγκαιρα και με ασφάλεια, όπως είχαν πει από την πρώτη στιγμή οι υπεύθυνοι.

Πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα γραφείο εντός του κλαμπ, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο που μπορεί να ξέχασε ο τελευταίος που μπήκε στο γραφείο, βραχυκύκλωμα ή άλλη τυχαία αιτία, αλλά θα γίνει σήμερα πιο προσεκτική έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 02.14 του Σαββάτου για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπόγειο κλαμπ επί της οδού Πανεπιστημίου 10, στη στοά Ζολώτα, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο συγκεκριμένο κλαμπ συχνάζουν νεαρά άτομα, που ακούνε κυρίως RnB μουσική, και όπως ήταν φυσικό η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο καθώς μέσα στο μαγαζί βρίσκονταν περισσότεροι από 200 νέοι και νέες όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Αμέσως δόθηκε εντολή και ισχυρές δυνάμεις με 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα έφτασαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Πρόλαβαν να βγουν

Οι ιδιοκτήτες του κλαμπ ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή τις πυροσβεστικές δυνάμεις ότι όλοι οι θαμώνες πρόλαβαν να βγουν από την αίθουσα πριν οι φλόγες και οι καπνοί πνίξουν κυριολεκτικά τον χώρο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024