Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζοζέ Σα : Κατέκτησε και το Fantasy της Superleague

Ζοζέ Σα : Κατέκτησε και το Fantasy της Superleague

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοζέ Σα αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος αρχηγός στο fantasy της Superleague για την 8η αγωνιστική.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοζέ Σα αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος αρχηγός στο fantasy της Superleague για την 8η αγωνιστική.

Ο Ζοζέ Σα έχει κερδίσει από πέρυσι τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τα «ερυθρόλευκα», πείθοντας έτσι τον Πέδρο Μαρτίνς να τον εμπιστευτεί για να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών.

Πλέον όμως τον Πορτογάλο γκολκίπερ δεν τον εμπιστεύεται μόνο ο τεχνικός του Ολυμπιακού και οι παίκτες που παίζουν στο Fantasy της Superleague.

Όπως έκανε γνωστό η λίγκα ο 26χρονος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίο αρχηγός στο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, του είχαν δώσει το… περιβραχιόνιο συνολικά 2.188 παίκτες.

Πίσω από τον Σα βρίσκεται ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, τον οποίο έχουν επιλέξει για αρχηγό 1.787 «προπονητές». Στην τρίτη θέση ακολουθεί ακόμη ένας «ερυθρόλευκος». Ο λόγος για τον Ρουμπέν Σεμέδο που είναι αρχηγός σε 924 ομάδες.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, που έχουν επιλεγεί από 795 και 645 προπονητές αντίστοιχα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024