Κατάμεστο θα είναι το Καραϊσκάκη στον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν εξαφανίσει τα περισσότερα εισιτήρια και έχουν απομείνει πλέον μόλις 500!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας και περιμένουν από τους παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού να τους ανταμείψουν με μια μεγάλη νίκη επί της Ένωσης.

Το sold out είναι πλέον θέμα ωρών, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται για μία ακόμα μεγάλη βραδιά.

Όσα εισιτήρια έχουν απομείνει για το ματς με την ΑΕΚ, διατίθενται μέσω ίντερνετ, ενώ από την Παρασκευή (25/10) οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» και από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φαληρικό γήπεδο ήταν κατάμεστο και στο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν Μονάχου και οι οπαδοί των Πειραιωτών είχαν δημιουργήσει σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι φανταστική ατμόσφαιρα.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα αποθέωσαν τους φιλάθλους τους και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.