Λίγη υπομονή ζητούν κυβερνητικές πηγές για τα μακεδονικά προϊόντα.

Απάντηση σε σχετικά δημοσιεύματα για τα μακεδονικά προϊόντα έδωσαν κυβερνητικές πηγές.

«Για το ζήτημα των σημάτων των μακεδονικών προϊόντων, αλλά και για το rebranding της χώρας, ο πρωθυπουργός έχει συγκροτήσει ομάδα από κορυφαίους ειδικούς, διεθνούς κύρους, η οποία σύντομα θα καταλήξει σε προτάσεις για την κατοχύρωση και ενίσχυση του brand των μακεδονικών προϊόντων αλλά και για την ενίσχυση της συνολικότερης εικόνας της χώρας» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Συνιστούν τέλος: «Λίγη υπομονή λοιπόν».

Η λύση Μητσοτάκη για τα μακεδονικά προϊόντα

Την Τετάρτη έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ώστε να παρουσιαστούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι προτάσεις του ΣΕΒΕ για το σήμα των μακεδονικών προϊόντων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρόταση του ΣΕΒΕ για όλα τα προϊόντα της Μακεδονίας, είναι το γράμμα «μ» ενώ παράλληλα στο σήμα- σφραγίδα θα υπάρχει η λέξη «Macedonia» αλλά και η φράση «The Divine Great Land».

Όπως υποστήριξε ο ΣΕΒΕ η λέξη divine είναι διεθνώς γνωστή και παραπέμπει στους θεούς του Ολύμπου και την ελληνική μυθολογία ενώ η λέξη great παραπέμπει ευθέως στον Μέγα Αλέξανδρο. Όσον αφορά το πεζό γράμμα «μ», αυτό υποστηρίζουν ότι παραπέμπει στην Ελλάδα καθώς χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως μαθηματικό σύμβολο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr