Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε χτες στο Ηρώδειο ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού. Εκεί η λαμπερή παρουσιάστρια έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την σχέση της με τα social media.
Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο Instagram, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει: «To Instagram είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο που σε παρακολουθεί. Αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό μου κομμάτι. Άλλο η εκπομπή και εγώ και άλλο εγώ και η ζωή μου. Story δεν έχω μάθει ακόμη να ανεβάζω, μου το έχουν δείξει 500 φορές»
« Κατά περιόδους στη ζωή μου κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ»
Η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε λέγοντας: «Παλιότερα μου έλεγαν οι καλεσμένοι μου να τους ακολουθήσω και έλεγα να το κάνουν μόνοι τους. Αυτό όταν είχα ανοίξει το Instagram. Όταν άρχισα να το καταλαβαίνω καλύτερα και να το χρησιμοποιώ για μένα και να βλέπω αυτά που με αφορούν, κατά περιόδους στη ζωή μου κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ».
«Φυσικά έκανα και unfollow. Δεν το βλέπω κάτι κακό. Δεν θα σου πω έκανα unfollow τον τάδε. Ούτε που θυμάμαι. Δεν ξέρω αν με έχουν κάνει unfollow. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι».