Σιμόνα Βιρτζίλι: Συγκλονίζει η περιγραφή της δολοφονίας του συζύγου της για μια κάμερα
Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία του άντρα της στο κέντρο της Αθήνας για μια κάμερα, η Σιμόνα Βιρτζίλι μίλησε, την Τετάρτη, σε τηλεοπτική εκπομπή περιγράφοντας πώς ισορρόπησε το πένθος με τη γέννηση του παιδιού τους.
Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία του άντρα της στο κέντρο της Αθήνας για μια κάμερα, η Σιμόνα Βιρτζίλι μίλησε, την Τετάρτη, σε τηλεοπτική εκπομπή περιγράφοντας πώς ισορρόπησε το πένθος με τη γέννηση του παιδιού τους.
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατευθύνονταν προς το σταθμευμένο του αυτοκίνητο κρατώντας την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε την γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Τρεις δράστες του επιτίθενται για να τον ληστέψουν και τον τραυματίζουν θανάσιμα.
Η σύζυγος του Σιμόνα Βιρτζίλι, ενώ ήταν ετοιμόγεννη, βρίσκει τον άνδρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς όπου έμεναν.
Μιλώντας στην εκπομπή τη Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» η Σιμόνα Βιρτζίλι, περιγράφει όλα όσα έζησε εκείνο το βράδυ.
Η ίδια, γιατρός στο επάγγελμα, είπε ότι δεν πανικοβλήθηκε βλέποντας το σύζυγός της μέσα σε μια λίμνη αίματος, γνωρίζοντας λόγω της δουλειά της πως να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση.
Μέσα στο ασθενοφόρο, καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, αποφάσισε το όνομα που θα έδινε στην κόρη.
Φανερά συγκινημένη, μίλησε για τους ανθρώπους του οικογενειακού της περιβάλλοντος που τη στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. «Καμία ποινή δεν θα φέρει κάποιον πίσω», είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης για τα παιδιά.
Η ίδια εξήγησε στα παιδιά της τι συνέβη στον μπαμπά τους εκείνο το βράδυ. Σημείωσε ότι ο μικρός της γιος δεν θυμάται τίποτα για εκείνη τη βραδιά και για όσες ακολούθησαν. Με τη βοήθεια ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων εξήγησε και στα δύο παιδιά της όλα όσα έγιναν.
- Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για την Εργατική Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Alpha Bank: Με νέα στασιμότητα απειλεί την Γερμανία ο πόλεμος στο Ιράν
- Απλά tips για να αποφύγεις τις βραδινές λιγούρες (μετά τα 50)
- Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Σκιάθος: Το σεισμικό παρελθόν προβληματίζει τους σεισμολόγους
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι και πώς μπορούν να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας για 2.000.000 εργαζομένους
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν και το «τζαμί» του στο ιδιωτικό νησί της «κολάσεως» στην Καραϊβική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442