Σε εμπορικό κολοσσό το νεοκλασσικό της παλαιάς Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου
Το ιστορικό κτίριο όπου στεγαζόταν πριν από μια δεκαετία η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου επί του πεζόδρομου της Δικαιοσύνης , εξετάζεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να περάσει σε ιδιωτικά χέρια!
Έπειτα από 137 χρόνια όποτε και στη θέση των βενετσιάνικων στρατώνων του Αγίου Γεωργίου του 16ου αιώνα, που είχαν στο μεταξύ υποστεί ζημιές από σεισμούς, κατασκευάστηκε για να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες του τουρκικού στρατού, το ιστορικό κτίριο όπου στεγαζόταν πριν από μια δεκαετία η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου επί του πεζόδρομου της Δικαιοσύνης , εξετάζεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να περάσει σε ιδιωτικά χέρια!
Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι βρίσκονται προχωρημένες συζητήσεις για να εγκατασταθεί στο κτίριο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο και επομένως προστατευόμενο από την Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων,γνωστός Ελληνικός εμπορικός κολοσσός της …Αττικής που δραστηριοποιείται στο κλάδο της ένδυσης και υπόδησης στα πρότυπα εμπορικού κέντρου-πολυκαταστήματος φιλοξενώντας επώνυμα προϊόντα διαφορετικών εταιριών με τη μέθοδο του “shops in a shop”.
Οι συζητήσεις φέρονται να προχωρούν μετά τη παραχώρηση του κτιρίου στη Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου σε συνεννόηση και με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης όπου το διαχειριζόταν.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που έκανε βουτιά στο νερό και έσπασε τον αυχένα του
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Το… δώρο του Ερντογάν στους ηγέτες του ΝΑΤΟ – Γιατί ο Στάρμερ δεν το πήρε μαζί του
- Άργος: Στο μικροσκόπιο της βαλλιστικής οι 13 κάλυκες και οι τρύπες από σφαίρες στον τοίχο – Βίντεο από το σημείο
- Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Επεισοδιακή παράσταση στο Κιλκίς λόγω μιας ακρίδας
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- Θεσσαλονίκη: «Πειραγμένος» μετρητής σε μονοκατοικία στον Εύοσμο – Συνελήφθη 36χρονος
- Η Meta δοκιμάζει έξυπνα γυαλιά που καταγράφουν κάθε στιγμή του χρήστη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442