Τα δημοσιεύματα για πρώην παίκτες που κοστίζουν ακριβά, τύπου Μπεργκ, Ζέκα και Βιγιαφάνιες, αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να βάλει... στοπ στα όσα ακούγονται.

Η αξιοποίηση των παικτών της ακαδημίας, η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και η φιλοσοφία που έχει χαράξει ο σύλλογος εδώ και 1,5 χρόνο αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει και σε μια κατάσταση που καλείται να… μαζευτεί οικονομικά.

Αυτό ξεκαθαρίζουν από τον Παναθηναϊκό με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τους πράσινους να κινούνται και να εξετάζουν ποδοσφαιριστές όπως ο Μπεργκ, ο Ζέκα και ο Βιγιαφάνιες, δηλαδή πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι όμως κοστίζουν ακριβά.

«Είναι εντελώς εκτός κλίματος και φιλοσοφίας του συλλόγου όλα αυτά» αναφέρουν από τον Παναθηναϊκό και υπογραμμίζουν πως «η έμφαση δίνεται στην αξιοποίηση παικτών της Ακαδημίας, στην εξέλιξη των νεαρών παικτών που ήδη είναι στην πρώτη ομάδα και οικονομικά η προσπάθεια ήταν και παραμένει να μαζευτούμε, όχι να απλωθούμε ή και να ξεφύγουμε».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr